Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

TELE DATA CONTROL, spol. s r.o.

Společnost TELE DATA CONTROL, spol. s r.o. existuje více než 30 let a po celou dobu je hlavním dodavatelem komplexního řešení monitorovacích a řídicích systémů, tzv. SCADA, primárně pro vodárenské a plynárenské společnosti v ČR i zahraničí. V roce 2015 se společnost osamostatnila od mateřské německé společnosti, funguje zcela samostatně a panuje zde rodinná atmosféra menšího kolektivu. Mezi jejich hlavní zákazníky patří PKV a.s., Pražské vodovody a kanalizace a.s., GasNet (dříve RWE), Pražská plynárenská, Net4Gas nebo Čepro.
30+
let zkušeností v oboru
25+
zaměstnanců ve společnosti
5 000
vstupů a výstupů v rámci jednoho nasazeného systému
Více než 20 let vyvíjí vlastní SCADA systém s názvem Telemat XL. Součástí tohoto řešení jsou serverové aplikace, klientské aplikace a webová rozhraní, vlastní HW řešení, PLC programy i komunikační vrstva mezi HW jednotkami a centrálním systémem. Jako společnost také nabízí projekční a realizační činnosti na míru, dle požadavků zákazníka.

Co se technologií týče, jejich systémy běží na serverech v linuxovém prostředí, ze kterého nyní postupně přechází na cloudová řešení. Vývoj SW probíhá primárně v C/C++, PHP, Pythonu nebo Perlu. Ve velké míře zavádí i využití pokročilého strojového učení.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Pod Jarovem 2236/6, 130 00 - Praha.
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo