Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

GLASS SERVICE, a.s.

Společnost GLASS SERVICE, a.s. byla založena v roce 1990 ve Vsetíně, a to skupinou pecních inženýrů a výzkumných pracovníků. Jako jediná na světě vyvíjí software, který umožňuje vytvoření simulace sklářské pece. V té je možné zkoušet, co se stane při změně procesních parametrů nebo designu. Za dobu své existence se společnost vypracovala na globálního hráče a dnes má více než 400 zákazníků po celém světě.
3
kontinenty, na kterých působí
30+
let na trhu
100+
zaměstnanců

GLASS SERVICE poskytuje inovativní software i hardware řešení v oblasti výroby a tavení skla. Ta umožňují zvyšovat kvalitu produkovaného skla a zároveň snižovat spotřebu materiálů. Díky tomu se omezují vzniklé emise a tudíž i klesá zátěž životního prostředí.

Mezi nejpoužívanější technologie patří C++, Java Swing, Python a CFD.

Jak se do společnosti dostanete:

Adresa: Rokytnice 60, 755 01 Vsetín
Otevřete si adresu firmy přes Google mapy nebo se mrkněte níže.


NEPŘEHLÉDNĚTE! Důležité rady k pohovoru:

Další praktické odkazy:


bar-logo