Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Starší verze PHP může být i pověstnou „Achillovou patou“ webu

Novinky ze světa IT

Aktualizujte své PHP co nejdříve, aby váš web zůstal v bezpečí!

V květnu tohoto roku byla v PHP, konkrétně ve verzích novějších než 5.x, objevena kritická chyba. Jedná se o zásadní nedostatek v PHP-CGI, který mohl vést k vzdálenému spuštění kódu. Zajímavé je, že o této chybě se několik let nevědělo. Dobrou zprávou však je, že v aktualizacích od verze 8.1.29 byla tato chyba opravena. Starší verze PHP již navíc nepodporují aktualizace, takže je nyní vhodnější než kdykoliv předtím provést upgrade. Další možností, jak svůj web zabezpečit, je přechod z PHP-CGI na Mod-PHP, FastCGI nebo PHP-FPM.


PHP pozice

Specialista na PHP na remote
PHPkař do Brna

Developer PHP na IČO
PHP programátor do Plzně

     

Jsme Jobs Contact, váš parťák na cestě za novou kariérou

Obraťte se na nás, pokud přemýšlíte o změně vaší současné práce. Buď nám zašlete životopis na email: dotaz@jobscontact.cz nebo nám zavolejte na tel.: +420 602 642 915. Aktuální příležitosti najdete na naší stránce Nabídky práce. A pokud hned teď nehledáte novou práci, ale chcete mít přehled o zajímavých příležitostech v oboru, nastavte zasílání nabídek práce do e-mailu.


bar-logo