Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

10 let jak půlhodina: Jobs Contact slaví jubileum

Naše firma oslavila 10. výročí. Uspořádali jsme akci v Otevřené zahradě v Brně, kde jsme si užili příjemné odpoledne plné dobré hudby, jídla a vína.

Wide Photo

Celou dobu nás provázeli francouzský kuchař a pekařka, kteří nám připravili nabitý program. Měli jsme možnost společně vařit, péct a také sbírat čerstvé suroviny přímo z místních zahrádek. Díky tomu jsme si poté mohli vychutnat pokrmy plné čerstvých vůní a chutí.

Photo 1 Photo 2

Naše 10. výročí nebylo jen o ohlédnutí se zpět za našimi úspěchy, ale také o utužení pracovních vztahů mimo kancelářské prostory. Těšíme se na další roky plné výzev, růstu a nových zážitků.

Wide Photo 2
Photo 4 Photo 6

Děkujeme všem, kteří jsou s námi na této cestě! Váš tým Jobs Contact.

bar-logo