Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Kariérní horoskop - Lev

Lev je znamení, kterému vládne a kraluje Slunce a živel ohně. Stejně jako je Slunce žhavé, i Lvi jsou až extrémně zapálení do svého života a své práce, která by měla naplňovat jejich dravčí instinkt. Je jim velmi dobře, když jsou na výsluní a mohou být středem pozornosti celé společnosti. Lvi jsou také přirození lídři či vůdci a nemají vůbec žádný strach ujmout se zodpovědnosti či přebrat klíčové povinnosti za někoho jiného. Proto je jejích vlastní povaha také přirozeně vede k rolím, kde mezi jejich klíčové kompetence patří i vedení teamu či větší skupiny lidí. Ideální jsou pro ně pozice jako je manažer ale také hlavní účetní nebo mistr.

Spolupracovníci

Lidé narození v tomto znamení jsou také velmi kreativní. Často si volí pozice, ve kterých mohou ukázat svůj neobyčejný talent a inovativní nápady. Mnoho Lvů zakotví v herectví, kde tyto kvality využívají. Svou tvořivost ale ukazují i v technických oborech. Líbí se jim na pozicích zaměřených na architekturu, projekci a design.

Další možností je kariéra v prodeji. Lvi, jednoduše řečeno, umí mluvit. Jsou to skvělí řečníci, díky čemuž vám dokáží prodat skoro vše. Tato schopnost je může katapultovat až do manažerských pozic. Jsou to dobří prodavači, obchodní manažeři i obchodníci. Své řečnictví a schopnost komunikovat ale zvládnou využít také v realitách jako realitní makléři.



Zde jsme pro vás vybrali pár pozic, na které se podle astrologie jako Lvi hodíte:

Manažer: Lev se na tuto pozici hodí díky své přirozené schopnosti vést a motivovat tým.

Projektant: Kreativita a inovativní přístup Lva je klíčový pro navrhování a projektování nových řešení.

Prodejce: Charismatický projev a skvělé komunikační dovednosti umožňují lvům úspěšně prodávat produkty a služby.

Obchodník: Lev vyniká jako obchodník díky svému sebevědomí a schopnosti vyjednávat výhodné obchody.

bar-logo