Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Kariérní horoskop - Panna

Panna je znamení, kterému vládne živel země. Znamení pod tímto živlem jsou často velmi stabilní. Jsou to lidé, kteří nemají hlavu v oblacích, ale naopak jsou nohama pevně na zemi. Jsou to pragmatici a ve světě se řídí logikou. Panny jsou hluboko uvnitř perfekcionisti, kteří se nebojí ušpinit si ruce při práci. Mají potřebu zdokonalovat se a neuspokojí se s polovičním výsledkem. Jak vyplývá z výše uvedeného, ideálním oborem pro všechny, kteří se narodili v tomto znamení, je stavebnictví. Svůj perfekcionismus Panny uplatní třeba na pozicích přípravářů staveb či projektantů a konstruktérů.

Spolupracovníci

Díky skvělým organizačním schopnostem jsou navíc schopny zastávat role zaměřené třeba i na projektový management. Díky tomu se jim otevírá obrovská paleta možností a svůj talent tak mohou využít třeba v analytických profesích nebo i ve velkých firmách, kde jsou právě projektoví manažeři velice žádaní.

Tomuto znamení vládne Merkur, planeta komunikace. To také nasvědčuje o skvělých komunikačních schopnostech, které Panny mají. Proto také není na škodu zvážit povolání, ve kterých tyto schopnosti využijete. Dobré by pro vás mohly být pozice jako je jednatel společnosti, finanční poradce či marketingový specialista.



Jako panny se podle astrologie hodíte na tyto pozice:

Přípravář staveb: Perfekcionismus a smysl pro detail dělají z Panny ideálního kandidáta na tuto pozici, kde je potřeba přesnost a pečlivost.

Analytik: Panny milují pořádek a logiku, což je předurčuje k úspěchu v analytických profesích, kde je klíčová schopnost rozebrat komplexní data.

Projektový manažer: Skvělé organizační schopnosti Pannám umožňují efektivně řídit projekty a dodržovat termíny.

Konstruktér: Panny se svými logickými a pragmatickými schopnostmi excelují v technických oborech, kde se vyžaduje dokonalost a preciznost.

bar-logo