Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Kariérní horoskop - Rak

Přemýšleli jste někdy, proč někteří lidé vypadají, jako by pro své zaměstnání narodili, zatímco jiní věčně hledají to pravé? Astrologie nabízí jedno z několika vysvětlení. Každé znamení má totiž svůj vlastní archetyp s určitými vlastnostmi a charakteristikami. Tento archetyp může odhalit naše přirozené talenty a pracovní styly, což nás může navést ke kariéře, která nás bude naplňovat a bavit.

Spolupracovníci

Jakožto vodní znamení jsou Raci vysoce citliví a intuitivní lidé schopní hluboce prožívat své emoce. Dokážou tak i vnímat emoce ostatních lidí. Stejně jako element, který tomuto znamení vládne, i Raci přirozeně plynou k rolím, ve kterých o někoho pečují. Podobně jak voda dává život, tak i Raci mají tendenci se o své blízké starat. Díky tomuto se často obracejí ke zdravotnictví a sociálním pracím. Zároveň je to ale vede i do pozic, kde se mohou starat o tým lidí, tedy i k pozicím, jako je mistr výroby nebo manažer logistiky.

I přes jejich něžnou povahu jsou Raci velmi silní. K výzvám se staví čelem a nenechají se od ničeho odradit. Tyto kvality společně s jejich empatií z nich dělají vhodné kandidáty pro kariéru v pedagogice nebo také v prodeji.

Raci ale nejsou jen pečovatelé. Podobně jako na mladé milence i na Raky působí emoce velmi živelně. Proto také potřebují čas, aby mohli své pocity zpracovat. Někdy dokonce mají tendenci uzavírat se do sebe. Často své emoce zpracovávají kreativně, ať už uměním, hudbou, nebo například tvůrčím psaním. Proto Raci mnohokrát hledají své uplatnění na pozicích, které jim umožňují tuto kreativitu využít. Svou tvořivost dokážou projevit ale i v technických oborech, jako jsou například konstruktérské pozice, role webových vývojářů, počítačových grafiků či v dělnických pozicích, jako jsou například truhláři.


Pozice, na které se podle astrologie Raci hodí:

Kontrolor do dobré party ve strojní výrobě (až 35 000 Kč | Brno)
Projektový manažer junior (až 60 000 Kč | Přerov)

Konzultant pro ERP systémy (až 100 000 Kč | Prostějov)
Full-stack developer, stačí rok praxe  (až 60 000 Kč | Přerov)


bar-logo