Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Kariérní horoskop - Váhy

Váhy jsou znamení, kterému vládne živel vzduchu. Jak již jméno toho znamení naznačuje, jsou reprezentovány váhami, které znázorňují jejich fixaci na vyváženost a harmonii. Vládne jim Venuše, planeta lásky. Lidé narození v tomto znamení mají smysl pro estetiku a schopnost vidět věci z různých úhlů pohledu. Ideální jsou pro ně pozice inženýrů kvality. Váhy mají silný smysl pro vyváženost a spravedlnost, což jim umožňuje být objektivní při hodnocení kvality.

Vahy

Z podstaty samotného znamení najdou tito jedinci uplatnění i v právu. Ať už jako soudci či obhájci. Další z předností Vah je jejich schopnost spolupráce a komunikace. To a jejich organizační schopnosti z nich dělá skvělé pedagogy či asistentky. Tito lidé dobře zvládají konflikty díky svému přirozenému cítění pro diplomacii a spravedlnost, což z nich dělá ideální kandidáty na pozice tohoto typu.

Váhy se dále hodí na pozice v cyber security a na vývojáře umělé inteligence. Tito lidé mají silné analytické myšlení a talent pro detailní práci. Jejich schopnost zvažovat různé aspekty bezpečnostních a etických rizik je na těchto pozicích klíčová.

 


Zde jsme pro vás vybrali pár pozic, na které se podle astrologie jako Váhy hodíte:

Cyber Security specialista: Váhy s analytickým myšlením excelují v oblasti kybernetické bezpečnosti, kde je klíčová pozornost k detailům a zvažování rizik.

Inženýr kvality: Váhy mají přirozený smysl pro vyváženost a spravedlnost, což je činí ideálními pro hodnocení kvality a zajištění standardů.

Personalista (HR): Díky jejich empatii a schopnosti naslouchat jsou Váhy vynikajícími personalisty, kteří umí spravedlivě vyhodnotit kandidáty a řešit týmové problémy.

Projektový manažer: Váhy dokážou efektivně vést tým a přitom zajistit, že každý aspekt projektu bude dokonale harmonický.

bar-logo