Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Google Cloud představuje nové nástroje pro správu Kubernetes

Novinky ze světa IT

Google Cloud nedávno představil nové nástroje pro správu Kubernetes, které zjednodušují nasazení a správu kontejnerizovaných aplikací. Tyto nástroje zahrnují vylepšené možnosti monitorování, automatizaci aktualizací a lepší integraci s ostatními službami Google Cloud. Díky těmto inovacím mohou vývojáři a administrátoři snadněji spravovat své Kubernetes clustery, zlepšit výkon aplikací a snížit náklady. Nové funkce také podporují bezpečnostní opatření a zajišťují vysokou dostupnost služeb. Google Cloud se snaží usnadnit uživatelům využití Kubernetes pro jejich podnikové potřeby a zvýšit jejich produktivitu.

Vydáno dne: 18.06.2024



DevOps pozice

DevOps - senior nebo medior (až 100 000 Kč | Ostrava)
Linux administrátor (až 75 000 Kč | Brno)

C# DevOps vývojář s home office (až 60 000 Kč | Brno)
DevOps inženýr WANTED! (až 110 000 Kč | Brno)



Jsme Jobs Contact, váš parťák na cestě za novou kariérou

Obraťte se na nás, pokud přemýšlíte o změně vaší současné práce. Buď nám zašlete životopis na email: dotaz@jobscontact.cz nebo nám zavolejte na tel.: +420 602 642 915. Aktuální příležitosti najdete na naší stránce Nabídky práce. A pokud hned teď nehledáte novou práci, ale chcete mít přehled o zajímavých příležitostech v oboru, nastavte zasílání nabídek práce do e-mailu.


bar-logo