Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Naver Labs a Adlink Technology spojují síly

Novinky ze světa IT

Partnerství přináší inovace do světa servisních robotů

Naver Labs a Adlink Technology uzavřely partnerství za účelem inovace nové generace servisních robotů. Toto partnerství se zaměří na vylepšení robotů Rookie od Naver Labs pomocí počítačů MVP od Adlink, což zlepší jejich efektivitu, bezpečnost a přizpůsobivost. Roboty Rookie dokážou doručovat balíčky, důležité dokumenty, jídlo nebo nápoje uvnitř budov. Namísto zabudovaného procesoru se připojují k systému ARC (AI, Robot, Cloud) přes 5G technologii, což umožňuje přesnou navigaci ve složitých vnitřních prostorách. Partnerství také zahrnuje další vývoj technologií AMR s cílem zlepšit procesy v komerčních a průmyslových prostředích.

Vydáno dne: 18.06.2024



PLC pozice

PLC Programátor - junior/absolvent (až 75 000 Kč | Praha)
PLC Programátor s AJ nebo NJ (až 95 000 Kč | Praha)

PLC programátor s vyhláškou 50 (až 70 000 Kč | Plzeň)



Jsme Jobs Contact, váš parťák na cestě za novou kariérou

Obraťte se na nás, pokud přemýšlíte o změně vaší současné práce. Buď nám zašlete životopis na email: dotaz@jobscontact.cz nebo nám zavolejte na tel.: +420 602 642 915. Aktuální příležitosti najdete na naší stránce Nabídky práce. A pokud hned teď nehledáte novou práci, ale chcete mít přehled o zajímavých příležitostech v oboru, nastavte zasílání nabídek práce do e-mailu.


bar-logo