Zasílat nabídky

Tímto uděluji souhlas společnosti Jobs Contact Personal, s.r.o., se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 se shromážděním, zpracováním a uchováním osobních údajů o mé osobě dle zákona č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Osobními údaji jsou v tomto případě zejména jméno a příjmení, datum a místo narození, bydliště, údaje o vzdělání, praxi, dovednostech apod. záležitostech uvedených v životopisu.

Přichází Angular 18

Novinky ze světa IT

Rychlejší načítání a menší balíčky

Nová verze Angular 18 přináší vylepšení výkonu a nové funkce, které usnadňují vývoj webových aplikací.

Největší novinkou je experimentální podpora pro změny detekce bez použití zone.js, což přináší rychlejší načítání a menší velikost balíčků. Dále byla zavedena nativní podpora pro async/await. Tato verze také zahrnuje důležité opravy chyb a vylepšení stability. Navíc nová dokumentační stránka angular.dev poskytuje vylepšené tutoriály.

Vydáno dne: 18.06.2024



Vybrané pozice pro Angular vývojáře:

Angular Developer | HO (až 90 000 Kč | Praha, Brno, Ostrava)
Angular vývojář, co chce víc! (až 100 000 Kč | Praha)

Angular/React vývojář na full remote (až 110 000 Kč | celá ČR)
FE Dev WANTED - React / Angular? (až 120 000 Kč | Praha, Brno)



Jsme Jobs Contact, váš parťák na cestě za novou kariérou

Obraťte se na nás, pokud přemýšlíte o změně vaší současné práce. Buď nám zašlete životopis na email: dotaz@jobscontact.cz nebo nám zavolejte na tel.: +420 602 642 915. Aktuální příležitosti najdete na naší stránce Nabídky práce. A pokud hned teď nehledáte novou práci, ale chcete mít přehled o zajímavých příležitostech v oboru, nastavte zasílání nabídek práce do e-mailu.


bar-logo